måndag 7 maj 2007

Köttbullemacka med hemgjord rödbetssallad!




Jaha nu var den andra kvällen för rävfällebygget slut. Samma konstruktörer som medverkade sist var med även denna kväll inga har försvunnit å inga har tillkommit. kvällens bygge gick mycket bra och fällan är så gott som färdig, mycket tack vare projektledare Pers goda ledaregenskaper som har styrt upp arbetet! Annat som var berömelsevärt var Carolines fika som vi fick njuta av efter att kvällens arbete var till ända, köttbullemackor med hemgjord rödbetssallad är inte illa! Alla deltagare var rörande överens om att detta var en gastronomisk upplevelse av klass!! Vi bockar å bugar. Nu gäller det bara namnet på fällan vi vill fortfarande ha fler förslag och finfina priser väntar den som kommer på det bästa namnet, så fortsätt komma med förslag eller rösta på dom befintliga.

Edit: Få be om ursäkt för det röriga format det blev på det här inlägget, men undertecknad är bättre på att bygga fällor än att ägna sig åt webdesign.......... hoppas ni har överseende med det.

//Daniel.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Magnus förslag är det bästa därför
tycker jag att den ska heta Brändebofällan "Rävaper".

Anonym sa...

Hej trevlig hemsida jag försöker titta dagligen. Kanonbra projekt med rävfällebygget försöker bygga en likadan själv. Kul att få en fälla uppkallad efter sig. Så därför röstar jag på Brändebofällan "Rävaper"

MVH Per Moberg

Anonym sa...

Hej på er,
jag tycker rävaper är ett bra namnförslag, han är ju den enda riktiga rävjägaren i byn, GO Per!
Annars kan ni ju alltid döpa den till emelie vilket ju är ett fint namn =)