torsdag 11 oktober 2007

Dag 4

Idag jagade vi i Källebäck vi var inte alls många endast 5 st glada jägare. Vad ska man då säga om jakten??? Ja jag tycker att Elvis har alldeles rätt åsikt om dagens jakt, piss!





På eftermiddagen provade vi ett drev i Brändebo där Daniel och Akilles anslöt. På bilden ser ni hur Daniel föklara hur nära Akilles och han var djur som dom ej kunde identifera platsen var flata sten. Magnus måste nypa sig i läppen för att inte skratta ihjäl sig över rövar historien.
Det går åt mycket fordon när man jagar, hur många fordon ser ni på bilden?? Rangordna dom gärna efter miljöklass

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ja det går ju att ragnordna fordonen hur krångligt som helst men här är mitt utlägg.

Peos volvokombi är värst, Daniels volvo kommer tätt efter men klarar sig för att den har turbo = Effektivare motor = mer kraft för samma förbränning.

Sedan kommer Bosses dieselcaddy.

Sen är det svårt narturligtvis ger inte cykeln ifrån sig några avgaser, men ska man cykla överallt så bränner man mycket energi och måste äta massor och mat är inte miljövänligt (så länge det inte är vilt) Om vi säger att cykelmannen bara äter importerat kött från brasilien och mycket exotiska frukter för att vara nyttig, samt endast dricker öl (för att tillverka 1 liter öl går det åt 200 liter vatten) så är cykeln inte speciellt miljövänlig.
Om då mopedmannen och fyrhjulingsmannen bara äter vilt samt egenodlad potatis & frukter så har dom en mindre miljöpåverkan än cykelmannen.

Mopeden & fyrhjulingen hamnar på delad plats för jag vet inte vilken motor som släpper ut minst farliga ämnen, förbrukningen är nog densamma.

Anonym sa...

Jag håller nästan med Kalkyl men jag skulle nog placera cyklen efter volvokombin.Varför? jo efter att cykla omkring blir man ju dessutom trött och orkar inte arbeta så mycket vilket på sikt betyder att sveriges export kommer minska Och import öka. Vilket troligtvis blir från östländer och deras miljöpolitik är ju inte den bästa.