tisdag 30 oktober 2007

Veckans hatlista

Svårt svårt svårt har gått o grunnat hela dan på den här listan

5:a Strumpor som hasar av i stövlarna ( otroligt irriterande)
4:a Granbarkborrar ( små jävla kryp som dödar granar)
3:a Bill Wyman ( en sten saknas det ska vara som när man växte upp)
2:a Gudrun o Per ( som skogsägare ryser man bara man hör namnen)
1:a Telefonförsäljare ( kommentar överflödig)


/Stefan

3 kommentarer:

Anonym sa...

Det är lite intressant att läsa en jaktblogg där man är väldigt mån om att skriva veckans hatlista. Kan det vara nått underliggande begär hos alla jägare att hata och att man tar ut detta mordiska inre på de stackars ulliga små djuren?

Eller kanske det är så att man som jägare måste visa ett tufft yttre för att upprätthålla bilden av den typiske machomannen medans man i själva verket sitter på älgpassen och dricker cappuccino, äter rosa sockervadd och dansar breakdance med jaktkamraterna? :D

Anonym sa...

Eftersom det finns så lite att jaga och så mycket att hata så blir det så. Man blir bitter, frustrerad och retad när man är en dålig/otursförföljd jägare så hatet gror i själen som om man vore en homo i en skinheads kropp.

Nä, det var bara skoj......
Vem hatar inte banankaviar, telefonförsäljare, katastroforkaner mm. Skillnaden mellan jägare och övriga är att vi jägare vågar utrycka våra känslor och visa att vi är modiga män. Vi står för våra ord och handlingar.

En skjuten gris är gott på alla vis.

Anonym sa...

Bäste anonym.
Om du har läst alla inlägg på bloggen så ser du att listan är över saker som kan dra åt helvete.
Detta är en ripoff (plagiat) på radioprogrammet Äntligen morgon med Adam Alsing och Gry Forsell, där dom båda har en lista över saker som kan dra åt helvete.

Så det du bör fråga dig är varför dom är så hatiska av sig?

Dom jobbar c:a 5 timmar om dagen, jobbet går ut på att sitta och pladdra om roliga saker, träffa intressanta och berömda personer tjänar bra med flis, blir kända och folkkära, m.m.